Județul Galați, locul 2 în topul național al promovării la Bacalaureat. Ionuț Pucheanu: ”La Galați se face performanță în educație”

0
189

După publicarea primelor rezultate la examenul de bacalaureat, județul Galați se situează pe locul 2 pe țară, în topul promovării. Rata de promovare la Galați se ridică la 88,59%.

”Galațiul este pe onorantul loc doi pe țară cu aproape 90 la sută rată de promovare a examenului de bacalaureat. Felicitări absolvenților, profesorilor și părinților care i-au susținut! Felicitări din toată inima!”, a scris primarul Ionuț Pucheanu pe pagina sa de socializare, imediat după publicarea rezultatelor.

Județul Galați se bucură și de 2 medii de 10 din cele doar 39 la nivel național.

Cei doi absolvenți de liceu care au obținut media perfectă, Maria Ștefan și Ștefan Nicolas Bratoveanu, sunt de la Colegiul Național Costache Negri și Colegiul Național Vasile Alecsandri din Municipiul Galați.
Pe locul al doilea se situează 3 candidați care au obținut media 9,96. Ei sunt de la Colegiul Național Mihail Kogălniceanu, Colegiului Național Vasile Alecsandri și Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza.
Pe locul al treilea sunt 6 absolvenți care au obținut media 9,95. Ei sunt de la Colegiul Național Mihail Kogălniceanu (3), Colegiul Național de Agricultură și Economie Tecuci și Colegiul Național Costache Negri (2).
900 de candidați la bacalaureat din Galați au obținut medii între 9 și 10.
Foto copertă: Mediafax
Ar putea fi o imagine cu hartă şi text

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.