Dorinel Munteanu (Oțelul Galați): ”Va fi un sezon mult mai dificil decât precedentul”

0
292

Oțelul Galați se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sezonul 2024/2025. Pe 15 iulie, Oțelul va începe noul sezon în Superliga cu un meci în deplasare, pe terenu celor de la FC Botoșani. O săptămână mai târziu, fotbaliștii pregătiți de Dorinel Munteanu vor pe teren propriu replica Farului Constanța.

”Va fi un campionat mult mai greu. Observăm o întărire semnificativă a multor echipe, investiții masive din partea unor patroni cu resurse financiare ample și planuri ambițioase ale unor formații conduse de oameni cu influență politică. Bugetul nostru a rămas neschimbat semnificativ comparativ cu sezonul trecut. Singurele certitudini financiare le reprezintă sponsorii actuali, finanțarea de la Primărie și Consiliul Local, precum și promisiunea domnului primar de a majora bugetul. Deși votul final nu a avut loc încă, eu sunt convins că este 100% realizabil ce ne-a promis domnul primar și Consiliul Local. În rest, ne confruntăm cu multe promisiuni, dar fără garanții concrete”, a declarat Dorinel Munteanu la Oțelul TV.

Dorinel Munteanu s-a arătat mâhnit de faptul că performanța excelentă a echipei din sezonul trecut este ignorată de oamenii de afaceri cu posibilități financiare.

”Suntem pregătiți să facem un sezon bun cu resursele actuale sau suplimentare pe care sperăm să le obținem rapid pentru a achita salariile jucătorilor și a ne acoperi cheltuielile. Performanța excelentă din sezonul trecut a echipei a fost oarecum ignorată de mulți, cu excepția suporterilor.

Acum, avem restanțe de plată din sezonul trecut, dar jucătorii au încredere în eforturile noastre de a menține o situație financiară stabilă”, mai spune Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.