Hoț capturat de Poliție

0
353
La data de 31 ianuarie 2024, la ora 16:32, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras camera de înregistrare video montată în interiorul liftului din scara unui bloc situat pe bulevardul Galați, din municipiul Galați.
Ajunși la imobilul indicat, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au concluzionat că un bărbat, a cărui identitate nu a putut fi stabilită pe moment, ar fi comis această faptă în cursul aceleași zile. A fost efectuată cercetarea la fața locului și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
”În urma vizionării imaginilor înregistrate pe camerele de supraveghere video, precum și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de furtul camerei video, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 37 de ani, persoană fără adăpost de pe raza municipiului Galați.
De asemenea, polițiștii au stabilit că aceeași persoană ar fi încercat, în data de 30 noiembrie 2023, să sustragă o bicicletă din scara unui bloc de locuințe situat pe strada Oțelarilor din municipiul Galați. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tentativă la furt calificat”, a precizat IPJ Galați.
În data de 2 februarie 2024, cel bănuit a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați și, ulterior, a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Galați, în vederea audierii și continuării cercetărilor.
”După administrarea probatoriului în cele două cauze penale, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar în data de 3 februarie 2024, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și apoi la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a mai transmis IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.