Urmărit internațional, reținut la frontieră

0
353

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier au depistat şi reţinut un bărbat, cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile din Austria pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului.

În data de 16 februarie, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați Rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare, un bărbat, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră s-a constatat că pe numele acestuia există o alertă europeană emisă recent, la data de 08.02.2024, de punere în aplicare a unui mandat de arestare, alertă gestionată de către autorităţile din Austria, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni de furt din locuințe.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.