United Galați, din nou în Liga Campionilor

0
467

Echipa de fotbal în sală, United Galați, va participa din nou în UEFA Futsal Champions League. Prezența formației gălățene, vicecampioană a României, în sezonul 2020/2021, în cea mai importantă competiție continentală se datorează retragerii din toate competițiile a campioanei en-titre, Imperial Wet Miercurea Ciuc.

”Având în vedere Adresa comunicată FRF la data de 08.07.2021 de reprezentanții clubului ACS Imperial Wet Miercurea Ciuc cu privire la retragerea clubului din toate activitățile sportive, coroborat cu faptul că structura sportivă anterior menționată fusese desemnată ca reprezentanta României în competiția UEFA Futsal Champions League, ediția 2021/2022, luând în considerare clasamentul final al Ligii 1 de fotbal în sală sezonul 2020/2021, aprobă ca echipa clasată pe locul al doilea la finalul sezonului 2020/2021, respectiv CS UNITED GALAȚI să înlocuiască echipa ACS Imperial Wet Miercurea Ciuc în competiția UEFA anterior menționat”, este hotărârea Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal.

Pentru United Galați va fi a doua participare consecutivă în Liga Campionilor. În sezonul trecut, gruparea gălățeană a ajuns până în optimi, unde a fost învinsă fără drept de apel, scor 6-1, de titrata formație kazahă, Kairat Almaty, câștigătoare a UEFA Futsal Champions League. Până în faza optimilor de finală, United Galați a trecut de Rekord Bielsko-Biała, campioana Poloniei, după 6-3 în Polonia, și de Dolphins Ashdod, campioana din Israel, cu 1-0, la Galați.

Reprezentanta României în UEFA Futsal Champions League va intra în competiție direct în main round. În prima fază, se vor disputa tururile preliminare. Meciurile din main round sunt programate să se dispute în perioada 26-31 octombrie. Până atunci, pe 30 august, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor, când United Galați își va afla adversarul din runda inaugurală.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =