Trei spectacole în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
474

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, 15 martie, ora 19.00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă „Domnul Kolpert”, un text care a cunoscut succesul internațional imediat după premiera din anul 2000 la Royal Court Theatre din Londra, a fost tradus şi montat în peste 25 de ţări, iar de atunci, David Gieselmann a devenit un nume de referință în dramaturgia germană.

Textul lui David Gieselmann împletește iraționalul, tensiunea, tragicul, instinctele si afectivitatea cu vicleșugul și neliniștile care își fac cuib în noi. Sentimente precum umanitatea și respectul reciproc, un sistem de valori etico-moral pierdut aproape complet, snobismul, toate se întâlnesc în spectacolul Domnul Kolpert, una dintre cele mai captivante comedii negre contemporane.

Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Sâmbătă, 16 martie, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă „Love After”, un spectacol care ne arată o imagine a familiei contemporane.

După 10 ani de căsnicie și un copil, Mira și David se află într-un punct fragil al căsniciei. Cei doi nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia lor se duc pe carieră, atenția lor este îndreptată către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii din cuplu îi „aruncă” în pragul divorțului.

Ajung cei doi la linia finală a relației sau iubirea lor este mai puternică decât orice rătăcire? Află-le povestea, sâmbătă seara, ora 19.00, la dramaticul gălățean!

Duminică, 17 martie, la ora 19:00, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” se va juca spectacolul „O repetiție moldovenească”, o comedie care spune povestea unor eroi, a unor oameni simpli dintr-un târg din Moldova secolului al XIX-lea care au vrut să devină actori și să joace în limba română într-o vreme în care la modă erau spectacolele în limba franceză sau în limba germană.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna martie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.