Trafic rutier închis pe strada 9 Mai pentru lucrări la Drumul de Centură

0
439

Primăria municipiului Galați informează că sâmbătă, 24 februarie 2024, cu începere de la ora 7.00, se închide traficul rutier pe str. 9 Mai, tronsonul cuprins între str. Nicolae Mantu și str. Octav Băncilă, pentru 24 de ore. Intersecția dintre str. Nicolae Mantu și str. 9 Mai va fi blocată.

Măsura de restricționare a traficului este necesară pentru lucrări de „Extindere si modernizare Drum Centură – Varianta Ocolitoare a municipiului Galați – Deviere utilități” .

În ceea ce privește transportul public, traseul 25 (Shopping City – Cartier Filești) va fi deviat după cum urmează:

– pe sensul de deplasare spre cartier Filești va fi deviat din str. 9 Mai pe str. Pictor Iosif Isser – str. Nicolae Mantu – Calea Smârdan;

–  pe sensul de deplasare spre Micro 13B nu va mai asigura stația Feroviarilor, din str. Nicolae Mantu, intrând direct pe b-dul Milcov.

Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor și atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.