Să circulăm cu Transurb în siguranţă!

0
470
Transurb S.A. Galați continuă să ia măsuri pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19. Potrivit reprezentanţilor societăţii locale de transport public “în fiecare noapte, după retragerea în autobază, mijloacele de transport public sunt igienizate și dezinfectate, folosindu- se un procedeu nou, nebulizarea, cu efecte menținute timp de cel puțin 48 de ore.
Ca o măsură suplimentară, echipe ale societății noastre dezinfectează la capăt de linie mijloacele de transport în comun. Încă de la începutul pandemiei, Transurb a achiziționat cel mai performant aparat folosit la ora actuală, aparatul de nebulizare Nocospray, cu eficiență de dezinfectie bactericidă, fungicidă, virucidă şi sporicidă și a dotat mijloacele de transport cu dispensere cu dezinfectant pentru mâini.
Transurb reamintește gălățenilor că este obligatorie purtarea măștilor de protecție pentru față în spațiile publice, măsură impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, dar care ne ajută pe toți să trecem cu bine peste această perioadă”.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × three =