Oțelul Galați își întărește atacul cu un bosniac

0
656

Oțelul Galați a perfectat transferul atacantului bosniac Stipe Jurić. Jucătorul de 25 de ani, care vine din prima ligă a Poloniei, se află deja în cantonamentul pe care Oțelul îl face la Vatra Dornei.

Jurić (1.85 metri) va juca pe postul de atacant central. El a purtat tricoul formației poloneze ŁKS Łódź, pentru care a marcat de 12 ori și a pasat decisiv de 2 ori în 61 de meciuri jucate în perioada 2021-2024. De asemenea, a evoluat și pentru echipa secundă a Łódź din Ekstraklasa, unde a marcat de 3 ori și a pasat decisiv de 2 ori în 13 meciuri.

Format la NK Siroki Brijeg din Bosnia și Herțegovina, Jurić a punctat de 39 de ori în 44 de meciuri oficiale în perioada junioratului. La seniori, a marcat de 19 goluri în 76 de meciuri din prima ligă a Bosniei și Herțegovinei. De asemenea, a bifat o apariție pentru Siroki Brijeg în preliminariile Europa League, în care a marcat un gol în meciul pierdut cu 2-1 pe terenul lui Kairat Almaty din Kazahstan.

Jurić a fost convocat la naționalele Under 19 și Under 21 ale Bosniei și Herțegovinei, pentru care a reușit să înscrie o dată într-un meci amical cu Azerbaidjan U 21.

Foto: Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.