Ionuț Pucheanu: „Rezultatele mă obligă și mai mult. Va trebui să fim cel puțin la fel de buni ca până acum”

0
335
Împreună suntem câștigători”, le transmite gălățenilor primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, care, în cursul nopții, conform numărătorii paralele a PSD, obținuse 65% din voturile gălățenilor. Un procent răvășitor pentru ceilalți competitori. Edilul s-a bucurat astfel de încrederea oamenilor și de aprecierea acestora, motiv pentru care a obținut un scor mai bun decât în anul 2020, atunci când a înregistrat 59,33%. „Vă mulțumesc din toată inima! Rezultatele mă obligă și mai mult: va trebui să fim cel puțin la fel de buni ca până acum. Sunt convins că Galațiul va arăta cu totul și cu totul altfel peste 4 ani”, spune primarul Ionuț Pucheanu.
Și președintele Consiliului Județean, Costel Fotea, era „cotat” de PSD, potrivit numărătorii paralele a partidului, la 65%. De asemenea, în cazul acestuia este înregistrat un scor mult mai bun față de 2020, când obținuse 48,82%.
Totodată, liderul PSD Galați, Dan Nica, a obținut un nou mandat de europarlamentar.
Conform estimărilor partidului, atât în Consiliul Local, cât și în Consiliul Județean, social-democrații au reușit să obțină o majoritate confortabilă.
Eșecul răsunător al acestor alegeri este înregistrat de PNL, care, conform numărătorii paralele a PSD, nu a reușit nici măcar să se claseze pe locul 2! Locul secund a fost adjudecat de PACT pentru Galați, surpriza alegerilor din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.