Încep lucrările de consolidare la Blocul N6, afectat de o explozie puternică în urmă cu aproape patru an

0
448

Primăria municipiului Galați informează că blocul N6, scara 5 (zona Centru), imobil afectat de o explozie puternică în urmă cu aproape patru ani, va beneficia de lucrări de consolidare și renovare, după ce s-a atribuit contractul de lucrări în urma licitației publice.

În cadrul proiectului cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt prevăzute lucrări de consolidare; realizare șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă tip țiglă, cu jgheaburi și burlane; lucrări de izolații pereți cu vată minerală bazaltică; montare tâmplărie exterioară din PVC cu geam termoizolant triplu; lucrări de izolații și reparații pe casa scării; realizarea de instalații electrice pe casa scării (conductori, întrerupătoare, lămpi cu led); montarea de jaluzele exterioare de aluminiu pe fațada sud; instalarea de panouri fotovoltaice etc.

Valoarea totală a contractului de lucrări pentru obiectivul „Renovare integrată blocul N6, scara 5, str. Domnească nr. 16 Centru” este de 2,3 milioane de lei, iar ofertantul câștigător este Asocierea Rikko Steel SRL – Rochem SRL. Durata contractului de execuție după predarea amplasamentului este de 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.