Lumea plină de joc și aventură a lui Tom Degețel, la Teatrul Gulliver

0
462

Cu pași repezi, ne apropiem de ultimele reprezentații ale acestei stagiuni, dar asta nu ne împiedică să ne bucurăm, ca de fiecare dată, cu preaplin de entuziasm și voioșie, de poveștile de la Gulliver – Teatrul Familiei Tale.

Duminică, 23 iunie, de la ora 10:30, este timpul pentru întâlnirea cu încântătoarea poveste, încărcată de peripeții și dinamism, a lui “Tom Degețel”.

Spectacolul plin de expresivitate și culoare “Tom Degețel”, în regia lui Daniel Stanciu, se remarcă prin montarea extrem de vie, plină de însuflețire și voie bună. Scenografia sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa atât de uşor antrenat în derularea poveștii, ale cărei momente sunt inspirat subliniate de muzica lui Dan Bălan. Astfel, spectatorii, mici şi mari deopotrivă, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale micului personaj cunoscut și îndrăgit în lumea întreagă.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Program” din cadrul site-ului instituției: www.teatrul-gulliver.ro, sau fizic, de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.