Încă o unitate medicală din Galați, modernizată cu bani europeni

0
380
S-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare ale pavilioanele vechi de la unitatea medico-socială de la Gănești. Consiliul Județean Galați investește acolo circa 10 milioane de lei, bani europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
„Este o nouă investiție pe care o facem pentru bolnavii cu boli psihice grave internați la UMS Gănești. Din păcate, mulți au fost abandonați acolo, astfel că angajații de la UMS Gănești sunt singura lor familie. Pentru acești bolnavi, pentru a le oferi o viață cât mai bună, am construit și dat în folosință deja o clădire modernă, dotată cu tot ceea ce este nevoie.
La fel vor arăta și vechile pavilioane, pe care le modernizăm acum cu fonduri europene obținute prin PNRR”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.
În acest moment, se lucrează la Pavilionul Central, urmând să fie modernizate și Pavilioanele I și II. Pe lângă lucrările de consolidare și reabilitare termică, vor fi înlocuite instalațiile degradate, se vor monta dispozitive noi de climatizare și iluminat, precum și sisteme de producere a energiei verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.