Spectacolul ”Pasărea Măiastră” revine la Teatrul ”Gulliver”

0
240

Unul dintre cele mai impresionante spectacole din repertoriul Teatrului ”Gulliver”, ”Pasărea Măiastră”, în regia lui Ștefan Lupu, revine cu o mult așteptată reprezentație vineri, 9 februarie, la ora 18:00.
Încântând și cucerind de fiecare dată publicul prin fuziunea inedită dintre elementele de dans contemporan, teatru de animație, cu efecte speciale și inserții comice desăvârșite, ”Pasărea Măiastră” este un spectacol special pentru tineri și pentru întreaga familie.
“Pasărea Măiastră” este o experiență autentică ce depășește limitele de vârstă, spațiu și timp, cu o încărcătură artistică și simbolică ce atinge sufletele, vibrează mai presus de cuvinte și impresionează dincolo de reprezentația scenică. Este un preaplin de emoție, care se trăiește cu sufletul și se savurează cu toată inima.
Abordarea regizorală inedită a lui Ștefan Lupu, completată de scenografia Andei Pop, creează un univers complex și complet, într-un spectacol ce se distinge prin fantezia coregrafiei, extravaganța costumelor, originalitatea machiajului, intensitatea artsitică și, nu în ultimul rând, prin muzica vibrantă creată de Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab. În plus, strălucirea poveștii și vivacitatea scenică sunt formidabil ilustrate prin măiestria și entuziasmul echipei artistice a Teatrului ”Gulliver” compusă din: Andrei Midișan, Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Cosmin Cosma, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban.
Pasărea Măiastră este o un spectacol remarcabil, ce stă sub semnul epatant al inovației și distincției sub toate formele, un zbor artistic distinct, sublim și impunător.
Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Program” din cadrul site-ului instituție www.teatrul-gulliver.ro, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.