Dorinel Munteanu (Oțelul): ”Sunt jocuri pe care trebuie să le susținem cu toate echipele, nu contează în ce etapă”

0
267

Managerul tehnic de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a declarat în Austria, unde se află cu elevii săi în cantonament, că programul din Superliga, stabilit prin tragere la sorți, contează mai puțin. Importante sunt mobilizarea echipei și felul în care joacă, integrarea noilor veniți și determinarea fotbaliștilor săi.

“Nu am ce să comentez despre tragerea la sorți. Știu echipele promovate, știu echipele cu care am jucat sezonul trecut. Nu mă așteptam nici la mai mult, nici la mai puțin, dacă pot să spun așa.

Sunt jocuri pe care trebuie să le susținem cu toate echipele, îmi este egal că jucăm în etapa a patra sau a cincea. Important este ca jucătorii nou veniți să se integreze și după aceea vom vedea”, spune Dorinel Munteanu.

Oțelul Galați începe noul sezon de Superliga pe 13 sau 14 iulie, cu meciul din deplasare pe terenul lui FC Botoșani. Primul meci pe teren propriu va fi o săptămână mai târziu, cu Farul Constanța, iar apoi fotbaliștii lui Dorinel Munteanu dau piept la București cu campioana en-titre, FCSB.

Foto: Sportul Ilustrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.