Bărbat urmărit pentru infracţiuni contra minorilor, depistat de poliţiştii de frontieră

0
390

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut un bărbat, cu dublă cetăţenie, româno – moldovenească, căutat de autorităţile din Cipru pentru săvârşirea de infracţiuni contra minorilor.

În data de 06 februarie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetăţenie, româno – moldovenească, pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele acestuia există două alerte emise recent, una europeană de punere în aplicare a unui mandat de arestare și una internațională în Interpol, ambele gestionate de către autorităţile din Cipru, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra minorilor.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.