IMPORTANT. Mesajul Primăriei pentru gălățenii interesați de parcările de domiciliu

0
564

Primăria municipiului Galați informează că, începând de astăzi și până pe 17 februarie 2024, ora 07.59, persoanele care au rezervat un loc de parcare în parcările de domiciliu/reședință, pot încărca, exclusiv online, cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reședință însoțite de documentele menționate în Regulamentul prevăzut în H.C.L. nr. 337/2021 cu modificările și completările ulterioare, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, având posibilitatea modificării și completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.

Foarte important: cererile precompletate se descarcă, se printează, se semnează și apoi se reîncarcă însoțite de restul documentelor:

– copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării;

– alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donație sau moștenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească. Înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate;

– copie certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a  certificatului de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deținut în proprietate/folosință cu inspecția tehnică periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii;

– copie asigurare de răspundere civilă auto (RCA) valabilă la data depunerii;

– copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosință a autovehiculului – întocmite pentru o perioadă de 5 (cinci) ani (sau o perioadă mai mică, cu mențiunea în contract/proces verbal a posibilității de prelungire până la 5 ani).

Documentele încărcate trebuie sa fie lizibile, conforme cu realitatea și să fie încărcate în integralitate.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.