Angajări la Poliție

0
296
Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante de agent de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție din Galați, prin recrutare din sursă externă.
Poliția angajează prin concurs:
– Agent I (și conductor câini) la Biroul de investigare tehnico-științifică a locului faptei din cadrul Serviciului Criminalistic – Inspectoratul de Poliție Județean Galați
– Agent II (și conductor câini) la Compartimentul Conductori câini din cadrul Poliției Municipiului Galați
Pentru aceste două posturi, recrutarea va fi realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Galați.
Înscrierea la concurs se poate face până pe 03.04.2024 inclusiv. Transmiterea cererii și a documentelor necesare înscrierii pentru posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați se va realiza prin intermediul adresei de e-mail: [email protected]
Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0236 407 215 sau pe adresa de e-mail a Serviciului Resurse Umane – [email protected].
Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.