Universitatea „Dunărea de Jos”, la aniversare. „Continuăm să construim cu demnitate, onoare și dedicație”

0
326
Universitatea „Dunărea de Jos” împlinește, astăzi, 76 de ani! „Continuăm să construim cu demnitate, onoare și dedicație!”, spun reprezentanții instituției de învățământ superior, într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook a universității.
Comunitatea academică de la Dunărea de Jos sărbătorește astăzi 76 de ani de învățământ superior la Galați. Pe parcursul celor 76 de ani, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a contribuit constant la evoluția învățământului superior, a cercetării științifice și în general, a vieții culturale a comunității din care face parte.
Cu fiecare an care trece, universitatea noastră prinde în palmares tot mai multă recunoaștere academică națională și internațională. Parcursul istoric, numărul mare de personalități formate de-a lungul timpului, în diverse domenii, dar și implicarea continuă fac din UDJG o parte importantă a orașului.
Experiența celor 76 de ani de învățământ superior, adusă la standarde actuale poate produce valoare adăugată. Universitatea noastră este o familie, cu toții suntem responsabili pentru echilibrul și dezvoltarea instituțională. Cu toții avem de învățat unii de la ceilalți și trebuie încurajată îmbinarea valorilor actuale, a mentalităților inovatoare cu experiența și înțelepciunea trecutului.
De câțiva ani, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați face parte dintr-un consorțiu universitar național, iar competiția începe să fie vizibilă doar pe plan internațional. Tinerilor care își doresc să urmeze studii superioare în străinătate le oferim varianta de a studia acasă.
Meritul este al tuturor membrilor comunității academice: profesori, studenți, angajați, absolvenți de succes! Felicitări tuturor pentru rezultatele extraordinare obținute în cei 76 de ani, mulți ani și buni, împliniri profesionale și personale și multă putere de muncă!
La mulți ani, UDJG!”, transmit reprezentanții Universității „Dunărea de Jos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.