Universitatea „Dunărea de Jos” a participat la Târgul de Oferte Educaționale de la Buzău

0
689

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a participat, în perioada 21-23 mai 2021, la Târgul de Oferte Educaționale dedicat Învățământului Universitar, organizat de Muzeul Județean Buzău.

Instituția a fost reprezentată de cadrele didactice de la facultățile Știința și Ingineria Alimentelor, Inginerie și Agronomie din Brăila, Educație Fizică și Sport, Științe Juridice, Sociale și Politice, Litere, precum și de reprezentanți ai Departamentului de Comunicare, Promovare și Relații Publice.

În cele trei zile de târg, elevilor din județul Buzău le-au fost prezentate informații despre oferta educațională a celor 14 facultăți, Campusul Studențesc „Al. I. Cuza”, organizațiile studențești, mobilitățile internaționale, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare oferite de partenerii universității.

„Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați, principala instituție de învățământ superior din Regiunea de Dezvoltare de Sud-Est din România, are încheiate parteneriate cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău și cu toate liceele din județ, în cadrul Acordului «Parteneriat pentru Performanță Educațională». Am avut onoarea să ne reîntâlnim partenerii educaționali în cadrul evenimentului, cărora le mulțumesc pentru participare”, a menționat în cadrul evenimentului prof. dr. ing. Silvius Stanciu, prorector al UDJG.

,,La Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați sunt în curs de autorizare programe de studiu pe agronomie, drept și educație fizică, destinate filialei instituționale de la Buzău. Având în vedere că, foarte probabil din toamnă, vor începe cursurile universității noastre la această nouă extensiune, participarea la acest târg educațional este deosebit de importantă”, a precizat prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La Târgul de Oferte Educaționale dedicat Învățământului Universitar au mai fost prezente universități din Brașov, București, Timișoara, Constanța, Oradea, Iași și Ploiești.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × two =