Spectacole pentru toate vârstele în acest weekend la Teatrul ”Gulliver”

0
517

La ”Gulliver” – Teatrul Familiei Tale, știm că un spectacol de calitate este, oricând, o idee inspirată pentru a petrece o experiență memorabilă de week-end alături de cei dragi.

Iar acest final de săptămână se anunță ofertant la ”Gulliver”, cu spectacole pentru toate vârstele:
sâmbătă, de la ora 19:00, are loc o nouă reprezentație a impresionantului spectacol ”Andrei”, o experiență artistică plină de muzicalitate, pasiune și emoție.

Această inedită producție reunește, pentru prima dată, pe aceeași scenă, actori ai Teatrului de Copii și Tineret „Gulliver“, soliști și coriști ai Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard“, alături de corul Facultății de Arte a Universității „Dunărea de Jos“, care, împreună, dezvăluie incredibila poveste care a schimbat, acum mai bine de două mii de ani, destinul atâtor națiuni.

Spectacolul „Andrei“ este, în premieră și în exclusivitate, singura producție de teatru dedicată ocrotitorului spiritual al orașului Galați și al țării noastre, având, astfel o rezonanță aparte în rândul publicului gălățean.

Duminică, 21 aprilie, de la ora 10:30, este timpul pentru o incursiune plină de candoare în lumea interioară, la spectacolul ”Priveste înăuntru”, în regia Cristinei Giurgea. Un spectacol nonverbal, special pentru copiii cu vârsta de peste șapte ani, despre lumea din interiorul nostru, unde nu există bine și rău, unde natura ne vorbește și vorbește prin noi înșine, făcându-ne parte din ea. O explorare emoționantă a universului necuprins al fiecăruia, care, prin curaj și asumare, ne poartă mai aproape de noi.

Indiferent de reprezentația preferată, fiecare spectacol de la Teatrul ”Gulliver” este o nouă oportunitate de a evada din banalul cotidian și de a păși, prin intermediul teatrului, într-o altfel de experiență, definită de mijloacele de expresie care de care mai impresionante și inedite, și de a ne lăsa purtați de vraja altor lumi și timpuri.

Ca de obicei, biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Bilete” din site-ul instituției: www.teatrul-gulliver.ro, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.