Să vină Cupa la Galați!

0
523

Oțelul Galați joacă pe 15 mai 2024 meciul sezonului: finala Cupei României. Este singurul trofeu care îi lipsește din palmares clubului gălățean, după ce Oțelul a câștigat în 2011 titlul de campioană și Supercupa României.

Finala Cupei României dintre Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara se dispută la Sibiu, cu începere de la ora 20.30. Peste 2.500 de suporteri gălățeni se vor afla în tribune la marele meci. Pentru deplasarea suporterilor la Sibiu, va fi pusă în circulație o garnitură de tren specială. Pentru suporterii care nu pot face deplasarea la Sibiu, Primăria Galați va amplasa un ecran gigantic în parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe care va fi transmisă în direct finala Cupei României.

”Bineînțeles, vom încheia sezonul pe 15 mai, cu finala Cupei, un meci în care vom juca cu trofeul pe masă. Știu că avem un meci greu cu Corvinul, o echipă care a fost surpriza campionatului Ligii a II-a, dacă pot să spun așa. Ei sunt euforici după ce au eliminat și CFR-ul și Voluntariul, așa că mă aștept la un meci greu.

Nu este nimic decis de la început. Nu îmi este teamă de arbitraj, nu îmi este teamă de nimic. Am ajuns pe merit unde am ajuns, și Corvinul la fel, așa că va fi un duel care pe care”, a declarat Dorinel Munteanu înainte de plecarea spre Sibiu.

Delegația Oțelului a ajuns la Sibiu de luni. Astăzi, Oțelul are programată conferința de presă oficială, de la ora 17.00, și apoi antrenamentul oficial pe stadionul din Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.