Proiect educațional la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

0
275

Din luna aprilie 2024, la Complexul Muzeal de Științele Naturii se defășoară proiectul educațional „Minunata lume a plantelor”, coordonat de muzeograf Luca Mariana. Activitatea se adresează copiilor de grădiniță și elevilor din clasele 0 – XII.

În cadrul proiectului elevii se vor familiariza atât cu plantele spontane cât și cu cele introduse și aclimatizate în cadrul sectoarelor Grădinii Botanice. Morfologia și ecologia plantelor, importanța vegetației pentru animale, pentru oameni și pentru echilibrul mediului înconjurător – sunt doar câteva din temele abordate în cadrul proiectului. Morfologia și ecologia plantelor, importanța vegetației pentru animale, pentru oameni și pentru echilibrul mediului înconjurător – sunt doar câteva din temele abordate în cadrul proiectului.

Proiectul „Minunata lume a plantelor” se organizează pe întreaga perioadă caldă a anului, copiii putând observa dezvoltarea și transformările ce apar la plante de la un anotimp la altul.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați pot suna la telefon 0724-608200 (de luni până vineri, interval 09.00 – 15.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.