Programul spectacolelor din acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

0
529

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Sâmbătă, 10 februarie, ora 19.00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă …în țara minunilor, o creație colectivă în regia lui Adi Iclenzan, percuție: Marin Șchiopu, scenografia: Mihai Păcurar

„Dramaturgia, în mare parte, va fi făcută cu YouTube-ul în față. Lăsăm să intre în noi tot ce găsim în zona fricii și a nevoii de răspunsuri din zona de internet și de acolo pornim să facem spectacolul acesta. Fake newsul ne alimentează, ne alimentează teoriile conspirațiilor, ne alimentează vindecătorii spirituali, ne alimentează toată zona ezotericului și toată zona ocultului, ne alimentează toate forțele pe care le pune în mișcare o perioadă neașezată” – regizorul spectacolului, Adi Iclenzan.

Duminică, 11 februarie, ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca comedia premiată Vrabia, un spectacol care împrumută elemente din viața personală a regizoarei Leta Popescu și urmărește evoluția de la copilărie până la maturitate a unei fete care crește într-un oraș industrial din România postcomunistă. Pornind de la copilăria și adolescența ei în cartierul Țiglina IV din Galațiul anilor ’90-2000, Leta vorbește, de fapt, despre copilăria și adolescența unei generații, iar spectacolul reflectă provocările devenirii personale în tabloul mai larg al dificultăților tranziției.

„Spectacolul lucrează cu două puncte contrare: vulnerabilitatea și forța și de aici se naște o atmosferă care poate să doară sau poate să bucure”, dezvăluie regizoarea Leta Popescu.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna februarie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.