Programul spectacolelor din acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
399

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, 2 februarie, ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca tragicomedia „Martiri”, un spectacol extrem de actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan, iar scenografia este semnată de Daniel Divrician.

„Mă preocupă tot mai mult universul adolescenței, atât ca o revizitare dintr-o perspectivă matură a propriei experiențe, dar și ca o chestionare a tipului de responsabilitate pe care adulții o au față de noile generații. Dincolo de responsabilitatea directă și evidentă a unui părinte, cred că există și o responsabilitate colectivă. A tuturor adulților față de toți adolescenții. Mă întreb ce se întâmplă atunci când nu reușim să le oferim tinerilor repere, direcții și modele care să îi ajute să gestioneze fragilitatea și confuzia inerente unei perioade de transformare. Rămân singuri. Ce se întâmplă când rămân singuri și cum va arăta lumea?” – Adi Iclenzan, regizorul spectacolului.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

Sâmbătă, 3 februarie, ora 19.00 Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă „Love After”, un spectacol care ne arată o imagine a familiei contemporane.

După 10 ani de căsnicie și un copil, Mira și David se află într-un punct fragil al căsniciei. Cei doi nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia lor se duc pe carieră, atenția lor este îndreptată către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii din cuplu îi „aruncă” în pragul divorțului. Ajung cei doi la linia finală a relației sau iubirea lor este mai puternică decât orice rătăcire? Află-le povestea, sâmbătă seara, ora 19.00, la dramaticul gălățean!

Duminică, 4 februarie, ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca „Soacra cu trei nurori”, o comedie de Ion Creangă, regia: Dan Mirea, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în iunie 2019, iar de atunci s-a jucat aproape de fiecare data cu casa închisă.

O incursiune revigorantă în universul marelui Creangă, spectacolul „Soacra cu trei nurori” ne oferă nestăvilite hohote de râs, dar și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna februarie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.