Primăria modernizează Grădinița nr. 36 cu fonduri europene

0
417

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul pentru modernizarea  Grădiniței cu program prelungit nr. 36 din cartierul Țiglina I, cu fonduri obținute prin PNRR.

Amplul nostru program prin care asigurăm investiții și dotări pentru toate grădinițele, școlile și liceele continuă la Galați. Pentru că orașul este unul al familiei, facem totul pentru educația și dezvoltarea copiilor noștri. Am stabilit un nou record de fonduri pe care le alocăm în acest domeniu atât de important pentru orice comunitate”, spune Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

La Grădinița nr. 36 principalele lucrări presupun izolarea termică, înlocuirea instalației de încălzire, montarea unei pompe de căldură, modernizarea instalației de iluminat, amenajarea de grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, amenajarea de rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități, refacerea finisajelor interioare, refacerea spațiilor verzi cu sistem de irigare și gazon, amenajarea unui loc de joacă dotat cu echipamente etc.

Valoarea contractului atribuit Moviland Met SRL în urma procedurii de licitație publică este de 5.126.163,70 lei fără TVA, iar durata este de 10 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.