Piroman periculos, capturat de Poliție

0
386
La data de 18 martie 2024, ora 23:55, Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată, prin apel la S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din sat Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, despre faptul că la locuința unui vecin ar fi izbucnit un incendiu.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar incendiul care a cuprins o anexă a imobilului a fost lichidat de către pompierii din cadrul Primăriei Ghidigeni.
”Din primele verificări, s-a stabilit faptul că focul ar fi fost provocat cu intenție, de către un bărbat, de 47 de ani, din sat Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, bănuit că anterior, în cursul aceleași seri, ar fi pătruns în curtea respectivă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
Chiar în timpul intervenției, polițiștii au fost sesizați că alte trei incendii ar fi izbucnit la imobile aflate în apropiere, care nu erau locuite, întrucât proprietarii sunt plecați din țară sau în alte localități. Pompierii au intervenit și aici, lichidând incendiile”, a transmis OPJ Galați.
Din cercetări s-a stabilit că același bărbat ar fi provocat și aceste incendii, și că în trecut, aceasta ar fi sustras bunuri din locuințele respective.
„În cursul nopții de 18/19 martie 2024, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci l-au depistat pe cel bănuit de comiterea acestor fapte și l-au condus la unitatea de poliție pentru audieri, iar în prezent sunt continuate cercetările, într-o cauză penală privind infracțiunile de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu”, a mai precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.