Peste 4000 de persoane au participat la super petrecerea de 1 iunie de la Parcul de Aventură “EscapeLand”

0
253

Peste 4000 de copii, părinți și bunici au venit în Parcul de Aventură „EscapeLand” din Pădurea Gârboavele la super petrecerea organizată de Consiliul Județean Galați de Ziua Copilului.

Cei mici au fost întâmpinați de personajele lor animate preferate cu jocuri, baloane, muzică, dansuri, multe dulciuri, face-painting și multă înghețată. Iar pentru că ziua de astăzi a fost unică, cei mici, dar și cei mari, și-au imortalizat bucuria cu o poză….gata la minut.

Mai mult, Centrul Cultural “Dunărea de Jos” și “Marili Kids Show” i-au încântat pe cei mici, dar și pe cei mari, cu multe momente speciale pline de energie și entuziasm, muzică și dansuri.

“O Zi a Copilului plină de bucurie în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele, care a răsunat astăzi de râsetele copiilor. Cei mici au dansat, s-au jucat, au alergat prin iarbă, au râs mult, s-au dat pe traseele de aventură și ne-au fermecat pe toți cu bucuria lor. Mai mult, spre încântarea lor, au avut parte și de multe dulciuri și, bineînțeles, multă înghețată. Și au fost și multe alte surprize de care cei mici au avut parte de ziua lor. De asemenea, mulți dintre ei au ales să viziteze și Grădina Zoologică, intrarea fiind gratuită. A fost o zi minunată, o zi în care am văzut copii, părinți și bunici fericiți. Iar la anul va fi și mai frumos, cu și mai multă distracție pentru că vom avea bob suspendat și piste de bicicletă în Parcul de Aventură. La mulți ani, dragi copii! Sunteți totul pentru noi!”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Unul dintre punctele de atracție a fost pictura pe față, unde copiii au fost transformați în supereroi, prințese și animale exotice.

De asemenea, echipamentele din dotarea jandarmilor și demonstrațiile de robotică au captivat atenția atât a celor mici, cât și a adulților, mai ales că anul acesta a fost prezent și robotul MK5, care a participat recent la Mondialele de robotică din SUA.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean prin intermediul Centrului Europe Direct Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.