Peste 320 de cereri pentru parcări, respinse

0
243

Primăria municipiului Galați informează că,în urma verificării dosarelor înregistrate pentru atribuirea unui loc de parcare în zonele 1 A,B,C – Micro 21, 2A – Micro 20, 3B – Micro 19, 8B – Micro 39, 9C – Țiglina I, 10 A,B – Țiglina I, 19 A – Mazepa I, un număr de 328 cereri au fost declarate respinse. Facem precizarea că 187 dintre acestea au fost dosare pentru care solicitanții nu au depus cererea de atribuire însoțită de documentele anexă – condiție de admisibilitate prevăzută de art.10 din Regulamentul aprobat.

Anunțul și lista cererilor respinse au fost postate pe site-ul Primăriei municipiului Galați, în secțiunea „Anunțuri Parcări Reședință”.

Solicitanții pot depune contestații în termen de 5 zile lucrătoare de la data prezentului anunț, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștința publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare.

Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail [email protected] sau la sediul Primăriei Municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54.

Cererea de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.