Omagierea poetului Mihai Eminescu

0
209

Pentru a marca 135 de ani de la trecerea în neființă a marelui poet Mihai Eminescu, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” alături de Consiliul Județean Galați și Primăria Galați vor depune buchete de flori, vineri, 14 iunie 2024, la ora 10.00, la statuia poetului național din Parcul Municipal Central.

Evenimente, organizate de Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, cu sprijinul Consiliului Județean Galați, dedicate acestei omagieri vor continua luni, 17 iunie 2024, la ora 10.00, în Grădina Publică, când va fi deschisă Biblioteca Estivală.

Alături de elevii Liceului Teoretic „Dunărea”, elevii Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” și elevii Școlii Gimnaziale nr. 28, cei prezenți se vor bucura de recitaluri poetice și artistice și vor putea admira expoziția de desene „România prin ochi de copil”. Desenele din cadrul expoziției sunt realizate de elevii Școlii Gimnaziale nr. 28, clasele I A și a III-a D, în cadrul Proiectului „România, țara mea” – coordonatori prof. înv. primar Cristofan Diana și Telicenu Mihaela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.