Marșul Anti Plastic, de Ziua Dunării, la Galați

0
254
În data de 29 iunie, Comunitatea Portului Galati – Între Vecini și Asociatia 135 Galați te invită să te alături unui eveniment special dedicat protejării mediului și curățeniei orașului nostru: Marșul anti plastic.
Acesta este o inițiativă importantă din cadrul proiectului „Portul Galați – zonă liberă de plastic”, parte a programului Cu Apele Curate, implementat de Grow Up Galați; Fundația Comunitară Galați, și Asociația Openhub cu sprijinul Lidl Romania și în parteneriat cu Asociatia Mai Mult Verde și Asociația pentru Relații Comunitare.
Agenda evenimentului:
* 08:30 – 09:30 – Ecologizare în cartierele de blocuri din Zona Port până în spatele Liceului Tehnologic General de Marina Nicolae Dumitrescu Maican. Începem ziua cu o sesiune de ecologizare pentru a curăța cartierele și a crea un mediu mai curat și sănătos pentru toți.
* 09:30 – 10:30 – Marșul Anti Plastic Marșul va include:
O plimbare prin zonă și pe Faleza Dunării, purtând pancarte cu mesaje pozitive despre protejarea Dunării. Discuții informative despre activitatea portuară și alte puncte de interes din zonă, incluzând istoria acesteia.
Informații și dezbateri despre importanța protejării Dunării și a mediului înconjurător.
Punctul de întâlnire: statuia Docherului, în fața cheului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.