Mai mulți gălățeni au făcut fericiți zeci de copii din comuna Pechea, de ziua lor

0
362

Nu doar autoritățile locale gălățene i-au bucurat, astăzi, pe cei mici și au contribuit la petrecerea copiilor, de ziua lor.
Au existat și inițiative private, așa cum s-a întâmplat la Pechea, unde 48 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din cadrul Fundației „Inimă de Copil” au primit dulciuri și jucării. Donația a venit din partea comunității pasionaților auto (tineri gălățeni uniți de aceeași pasiune, cea a autovehiculelor tunate), care s-au mobilizat pe facebook și au donat bani pentru cadouri.

Inițiativa de a aduce zâmbetul pe chipurile copiilor aflați in situații speciale și care primesc asistență la Fundația „Inimă de Copil” din Pechea a fost promovată de gălățeanul Mihai Francis Turcu, tânărul reușind în scurt timp să strângă suficiente fonduri pentru a-i bucura pe copii cu daruri, de ziua lor.

Fundația „Inimă de Copil” oferă asistență copiilor aflați in situații deosebite, fiind vorba fie despre copii orfani, fie suferinzi ori copii cu risc ridicat de abandon școlar, din cauza mediului familial (provin din familii dezorganizate, cu probleme financiare și sociale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.