Lucrări avansate pentru heliportul medical de la Spitalul Județean din Galați

0
286
Continuă lucrările de extindere a parcării supraetajate de lângă Spitalul Județean de Urgență din Galați. Parcarea este înălțată cu încă un etaj, unde vor fi amenajate alte 150 de locuri pentru autovehicule. Deasupra parcării va fi amenajat heliportul pentru elicopterele SMURD, potrivit proiectului finanțat de Consiliul Județean Galați.
”În acest moment, se lucrează la instalațiile electrice pentru iluminat, la sistemul de identificare a locurilor de parcare libere, la alimentarea pompelor aferente sistemului de stingere cu hidranți, precum și pentru iluminatul de siguranță pentru evacuarea și marcarea hidranților. Totodată, confecția metalică este tratată cu vopsea termospumantă, pentru a crește gradul de rezistență la foc și se realizează instalațiile de stingere a incendiilor cu hidranți interiori”, a explicat Costel Fotea, președintele CJ Galați.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „LE C-I S Structura metalică a noului etaj construit”
Structura metalică a noului etaj și a pasarelei a fost deja instalată, urmând să înceapă montarea acoperișului parcării. De asemenea, se lucrează în fabrică și la structura metalică a heliportului.
La final, vor fi peste 460 de locuri de parcare, un heliport pe care va putea ateriza inclusiv noaptea elicopterul SMURD, lifturi exterioare și o pasarelă de 75 de metri pentru transferul pacienților direct la UPU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.