Investiție de patru milioane lei la Complexul de agrement Balta Zătun

0
381

La Complexul de agrement Balta Zătun a fost inaugurată o nouă investiţie realizată de către Consiliul Judeţean Galaţi cu ajutorul fondurilor europene.

Este vorba despre extinderea complexului cu o nouă zonă de relaxare și distracție în aer liber pentru gălățeni.

„Cu o suprafață generoasă de peste 12.500 mp, „Zătun 2” devine o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii. Aici, veți descoperi 9 căsuțe dotate corespunzător, 3 foișoare mari (două de 14 persoane și unul de 30) pentru întâlniri cu cei dragi, și un loc de joacă cu tobogane, rampe de cățărare și balansoare pentru copii. De asemenea, zona extinsă a fost dotată și cu balansoare de grădină, mese, bănci, umbrele cu învelitoare din stuf și grătare.
Totodată, pentru pasionații de pescuit, am pregătit nu mai puțin de 5 pontoane pescărești, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa pe malul apei. An de an, Consiliul Județean organizează la Balta Zătun competiții de pescuit pentru nevăzători, pentru persoane cu deficiențe locomotorii sau în scopuri caritabile”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Proiectul „Zătun 2” este finanţat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime și are o valoare de aproape 4 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.