Hipermarketul Lidl Micro 13B a fost amendat de Protecția Consumatorilor

0
237

O acțiune de control a inspectorilor de la Protecția Consumatorilor la Lidl Micro 13B a urmărit verificarea respectării normelor igienico-sanitare cu privire la modul de colectare, depozitare temporara și eliminare a tuturor tipurilor de deșeuri provenite din unitate.

A fost verificat inclusiv modul de colectare și depozitare a deșeurilor reciclabile de la populație prin sistemul automat din exteriorul hipermarketului.

S au constatat deficiențe privind depozitarea temporară a deșeurilor reciclabile pana la eliminare, acestea fiind depozitate în mare masura direct în spațiile de desfacere din magazin, întrucât spațiul de depozitare al unității este limitat.

Au fost date recomandări cu termene imediate și permanente pentru eliminarea deșeurilor și colectarea conforma doar în spațiul special amenajat;aprovizionarea cu mărfuri în limita spațiilor de depozitare și expunere din unitate.

A fost luata măsura aplicării unei sanctiuni contravenționale societății, cu amenda în valoare 6.000lei.

Au mai fost verificate, pe aceeași temă Carrefour Express din incinta Winmarkt, hipermarketul Kaufland micro 40, unde nu au fost deficiențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.