Galațiul are un nou târg auto. Ionuț Pucheanu: „Este încă un obiectiv îndeplinit”

0
352

Primăria municipiului Galați informează că s-au finalizat lucrările de amenajare a noului târg auto de pe strada Macului.

Este încă un obiectiv îndeplinit, o investiție care va oferi cele mai bune condiții pentru desfășurarea acestui tip de comerț. În plus, o dată cu mutarea târgului auto se va fluidiza traficul din zona talciocului,” spune Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Astfel, actualul târg de mașini din talcioc se va muta în noul spațiu de pe strada Macului, în imediata vecinătate a parcării de TIR-uri. Sunt asigurate aici 146 de locuri de parcare și 190 de locuri pentru expunerea de autovehicule de vânzare.

Potrivit Compartimentului de Presă al Primăriei, investiția a avut în principal în vedere lucrări pentru: împrejmuirea cu panouri de plasă bordurată, birouri administrative, alei de acces, iluminat în incintă cu stâlpi pe care s-au montat camere de supraveghere video, instalații electrice, rețea de apă și canalizare pentru grupuri sanitare, plantări de arbori etc. Aici se vor putea amplasa module pentru vânzarea de piese auto.

Lucrările au fost executate de firma Rovis Lider SRL, iar valoarea totală a contractului a fost de 6.948.000 lei.

Noul târg va fi deschis pentru public în dimineața zilei de sâmbătă, 11 mai 2024, iar tarifele rămân neschimbate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.