Final de weekend cu spectacole pentru fiecare la Teatrul Gulliver

0
346

Ultimul weekend al lunii februarie aduce la Teatrul ”Gulliver” bucuria unor noi reprezentații pentru întreaga familie. Astfel, duminică, de la 10:30, cei mai micuți spectatori se delectează cu noua producție a teatrului,”Poveste de pluș”, un spectacol nonverbal, special pentru copiii cu vârsta între 0 și 3 ani, ce își propune să îi învețe pe copii despre înțelegerea și rezolvarea problemelor, precum și despre primii pași în lume, în relație cu ceilalți.
De la ora 18:00, este din nou timpul pentru formidabila experiență a lui ”Harap Alb – play again”, spectacolul care transformă basmul c(oo)lt al lui Creangă într-un captivant quest din universul digital al jocurilor pe calculator, oferind valențe neașteptate și nebănuite cunoscutei povești.
Impresionantul Harap Alb de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” este super modern, are chitară, cântă și dansează într-un spectacol inedit ce surprinde prin diversitatea mijloacelor artistice care se contopesc în povestea-quest a ineditului protagonist, prin ritmul frenetic și susținut, prin energia și dinamica scenică caprivantă și cuceritoare.
Astfel, spectacolul ”Harap Alb – play again” se remarcă prin fuziunea diferitelor mijloace de expresie: teatru-dans, proiecții și video-mapping, expresivitate corporală, muzică live, inserturi step și stomp, oferind un spectacol complex, cu o încărcătură comică, dar și introspectivă și emoțională de excepție, devenind o experiență artistică memorabilă, potrivită pentru orice vârstă și pentru întreaga familie.
Ca de obicei, biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea ”Program” din cadrul site-ului instituție www.teatrul-gulliver.ro, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.