Femeile, sărbătorite la Teatrul Dramatic

0
779

Weekendul în care sărbătorim Ziua Internațională a Femeii prilejuiește întâlnirea publicului Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu trei spectacole îndrăgite, care vorbesc despre iubire, nostalgie, fericire și suferință.
“Vineri, 6 martie 2020, la ora 19:00 este programat spectacolul „TREI GRAȚII”. Ina, Larisa și Maia refuză să mai bea din inepuizabilul, dar amăgitorul izvor al nostalgiei și iau hotărârea să caute din nou fericirea. Spectacolul, o comedie sensibilă după „Cele trei grații” de Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt, le are în distribuție pe actrițele Liliana Lupan, Svetlana Friptu și Carmen Albu, în compania actorului Dan Căpățână. Spectacolul durează o oră și jumătate.
Sâmbătă, 7 martie 2020, la ora 19:00, trupa Dramaticului joacă spectacolul „O ASEMENEA IUBIRE”, de Pavel Kohout, în regia lui Radu Nichifor. În distribuție: Flavia Călin, Ciprian Brașoveanu, Ionuț Moldoveanu, Petronela Buda, Tamara Constantinescu, Florin Toma, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Adelin Ilie și Valentin Terente. Când iubirea este sufocată de constrângeri sociale și morale, consecințele sunt dramatice. Spectacolul durează două ore și jumătate și are pauză.
Duminică, 8 martie 2020, de Ziua Internațională a Femeii, tot de la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă „MaMe”, o creație colectivă în regia lui Cristian Ban. În distribuție: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș și Răzvan Clopoțel. Având la bază elemente din viețile actorilor din distribuție, „MaMe” este un spectacol biografic ce invită publicul într-o călătorie emoționantă în copilărie și îi oferă, neașteptat, ocazia de a reflecta asupra relației cu părinții la maturitate. Spectacolul durează o oră și jumătate și este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 12 ani. Atenție: biletele online pentru această reprezentație sunt epuizate, iar spectatorii interesați mai pot găsi locuri doar la casa de bilete din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.
Biletele pentru reprezentațiile programate vineri și sâmbătă pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete”, transmite secretarul PR al Teatrului Dramatic Fani Tardini, Rodica Ajder.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 1 =