Continuă demolarea garajelor şi construcţia de moderne locuri de parcare

0
3047

Administraţia publică locală continuă programul de demolare a garajelor şi de construcţie, în locul lor, a parcărilor moderne, program susţinut de primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Acţiunea a ajuns, astăzi, în cartierul I.C. Frimu.

“Scăpăm de bateriile de garaje și din apropierea Școlii nr. 12 și a blocului N3A, unde deținătorii acestora au fost anunțați deja să elibereze terenul. În locul garajelor vom face noi parcări, vom amenaja aleile de acces și spațiile verzi. Și nu ne oprim aici”, a transmis primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Acesta a precizat, recent, că va continua, pe viitor, şi construcţia de parcări supraetajate (aşa cum este cea din Mazepa) deasupra cărora vor fi amenajate terenuri de sport. “În prezent, copiii nu prea mai au unde să facă mişcare, sport, să se joace. Terenul de sport care va fi amenajat pe parcarea supraetajată din Mazepa va putea fi folosit şi pentru fotbal dar şi pentru alte sporturi. Programul de funcţionare va fi unul stabilit în acord cu reglementările de menţinere a liniştii şi ordinii publice în zonele rezidenţiale, adică terenul nu va fi deschis noaptea, astfel încât să nu deranjăm locatarii de la blocurile din jur. Proiectul acesta de parcare supraetajată cu teren de sport deasupra îl voi derula, pe viitor şi în alte cartiere din oraş”, a mai precizat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Construită cu fonduri de la bugetul local, parcarea supraetajată din Mazepa va asigura 200 de locuri de parcare, alte 50 de spaţii de depozitare, 21 de puncte de încărcare a maşinilor electrice, va fi monitorizată video, utilizatorii urmând să aibă acces pe bază de cartelă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.