Cuplurile de aur, premiate la Galați. Ionuț Pucheanu: „Ducem mai departe această frumoasă tradiție”

0
545

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate, joi, la Galați, de către primarul Ionuț Pucheanu, în cadrul unui eveniment festiv.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Se apropie sărbătoarea iubirii la români, iar Galațiul este orașul familiei. Tocmai de aceea ducem mai departe această frumoasă tradiție prin care premiem an de an cuplurile de aur ale orașului. Acești oameni frumoși care au împlinit 50 de ani de căsătorie sunt adevărate modele pentru generațiile tinere. I-am întrebat care este secretul unei căsnicii de durată. Și iată cele cinci valori pe care le cuprinde: iubire, comunicare, toleranță, iertare și răbdare. Da, sunt oameni minunați care merită întreaga apreciere și aplauzele tuturor la scenă deschisă. La mulți ani, dragii noștri”.

Este vorba despre 143 de cupluri care au primit vouchere de 500 de lei, certificate de loialitate și flori. După festivitatea de premiere, sărbătoriții s-au putut bucura și de un spectacol, în cadrul evenimentului care a avut loc la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.

Primăria municipiului Galați susține și promovează rolul important al familiei în societate, organizând periodic astfel de evenimente prin care sunt premiate cuplurile longevive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.