Accident de muncă mortal în județul Galați

0
338

Accidentul de muncă s-a produs în această dimineață, la Tudor Vladimirescu, pe un șantier. Trei muncitori au fost îngropați sub un mal de pământ care s-a surpat.

La locul accidentului au fost trimise echipaje de la ISU Galați și SMURD. Cei trei muncitori au fost scoși de sub pământ după o intervenție contra-cronometru.

Din nefericire, unul dintre aceștia era deja decedat. Un alt muncitor scos de sub pământ era în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare susținute timp de câteva zeci de minute și s-a reușit stabilizarea victimei, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Galați, starea sa fiind gravă. Al treilea muncitor surprins de prăbușirea malului de pământ a scăpat cu răni ușoare. A primit îngrijiri la fața loculuui și a refuzat să fie transportat la spital.

Poliția, Parchetul și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Galați fac cercetări în cazul acestui accident de muncă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs. Muncitorii lucrau la montarea unei conducte de canalizare. Doi din muncitorii victime ale accidentului, sunt cetățeni străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.