Vrei să ajuți? Adoptă un cățel fără stăpân!

0
243
În România rata de adopție a animalelor fără stăpân este foarte scăzută, doar unul din zece căței ajungând să fie adoptat.
La polul opus, rata abandonului este extrem de ridicată, fenomen ce creează probleme pentru comunitățile locale, fiind un real pericol pentru cetățeni.
La Galati situația nu este deloc diferită! Ca urmare, serviciul de ecarisaj al Primăriei Galati administrat de Serviciul Public Ecosal intervine pentru a ridica de pe domeniul public animalele, care pot reprezenta un risc pentru siguranța cetățenilor, fiind adăpostite la Padocul Public, unde se bucura de hrana zilnica și tratamente medicale.
Pentru a încuraja adopția câinilor fără stăpân, Serviciul Public Ecosal pune la dispoziția iubitorilor de animale, procedura simplificată de adopție a acestora, conform reglementărilor legale.
Iubitorii de animale ce doresc să adopte pot cere informații suplimentare apelând dispecerat ecarisaj la numărul de telefon 0336100154/0734113122, ori să facă o solicitare scrisă, prin e-mail, la adresa  [email protected] .
La momentul adopţiei sunt necesare doar o copie a cărţii de identitate, a unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit.
Căţeii din adăpostul public administrat de Serviciul Public Ecosal au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi.
Nu dăm animale spre adopţie minorilor sau persoanelor care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact.
Dacă nu puteti adopta un animal şi nu îl puteti găzdui din diferite motive, va putem ajuta prin demararea procedurii adoptarii la distanțță, la solicitarea dumneavoastră.
Un câine inseamnă iubire necondiționată, un partener de joacă, un prieten de nădejde, niciodată prea ocupat pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.