Trei spectacole în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
302

Vineri, 22 martie 2024, la ora 18:00, la Sala Studio Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă în spectacolul „Un loc bun de muncă”, o monodramă scrisă de tânărul Laurențiu Bobeică, actor la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați. Spectacolul abordează teme actuale precum depresia, divorțul, abandonul familial, nevoia de statut social, nevoia de apartenență la un grup, teme care trezesc în publicul privitor empatie.

Monodrama lui Laurențiu Bobeică are momente de interacțiune cu spectatorii care îi ajută pe aceștia să pătrundă în universul creat de dramaturg, iar acest tip de spectacol oferă o senzație de încredere între actor și spectator.

Vineri, 22 martie 2024, la ora 19:00, la Sala Mare(public pe gradene), se va juca o nouă reprezentație a celei mai noi producții: spectacolul „Angajați-mă!”

Produs în perioada decembrie 2023 – februarie 2024, „Angajați-mă!” este o creație colectivă cu inserții din „Oleanna” de David Mamet, „Hamlet” de W. Shakespeare și „Pescărușul” de A.P. Cehov.

Comedie amară, auto-ironică, „Angajați-mă!” explorează condiția proaspeților absolvenți de actorie din România.

Spectacolul este nerecomandat minorilor sub 14 ani. Spectacolul conține lumini puternice.

Sâmbătă, 23 martie, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul „Tinerețe fără batrânețe și viață fără de moarte”, poveste culeasă de Petre Ispirescu, regia Adi Iclenzan, scenariu dramatic – Creație colectivă realizată de echipa artistică a proiectului. Text de Radu Horghidan.

„Tinerețe fără batrânețe și viață fără de moarte” este un spectacol neconvențional în care „cititorii”, actorii din distribuție, invită publicul să-și folosească imaginația și să ia parte la o poveste despre nevoia omului de a găsi un sens în viață, despre frământări, despre nemurire, despre sensul și limitele fericirii.

Spectacolul este nerecomandat spectatorilor sub 18 ani.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în lunile martie și aprilie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.