Trei spectacole în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
595

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, 4 martie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul LISELOTTE ÎN MAI de Pozsgai Zsolt, regia: Cătălin Vasiliu, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în iulie 2020.

În distribuție, actrița Carmen ALBU (Liselotte) și actorul Ciprian BRAȘOVEANU (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black).

Una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului Pozsgai Zsolt, LISELOTTE ÎN MAI abordează cu umor probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, reușind totodată să expună fragilitatea relațiilor de iubire și dramele oamenilor singuri.

Spectacolul durează 90 de minute.

Sâmbătă, 5 martie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul … ÎN ȚARA MINUNILOR (reprogramare a reprezentației anulate pe 26 februarie).

… ÎN ȚARA MINUNILOR este o creație colectivă delirantă și îndrăzneață inspirată de personaje și evenimente reale, regia: Adi Iclenzan, scenografia și video-design: Mihai Păcurar, sound-design și inginerie audio-video: Adrian Matei, costume: Miruna Croitoru. Spectacolul a avut premiera luna trecută.

În distribuție, actorii Vlad Ajder, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Petronela Buda, Flavia Călin, Ana Maria Ciucanu, Răzvan Clopoțel, Ștefan Forir, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Elena Ghinea, Radu Horghidan, Oana Mogoș, Ionuț Moldoveanu și Florin Toma, alături de percuționistul Marin Șchiopu.

… ÎN ȚARA MINUNILOR este un microunivers populat în exclusivitate de adepți ai diverselor teorii ale conspirației aflate în circulație. Personaje care în viața de zi cu zi ni se par amuzante, excentrice sau de-a dreptul nebune, dar pe care nu le considerăm a fi o amenințare reală deoarece se „diluează” în marea masă a populației, se adună … ÎN ȚARA MINUNILOR și preschimbă tărâmul conviețuirii pașnice într-un loc gălăgios și periculos.

Spectacolul durează 120 de minute.

Atenție! Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 16 ani. Spectacolul conține expresii licențioase. Spectacolul conține sunete și lumini puternice. Spectacolul conține imagini și replici care vă pot afecta emoțional.

Spectacolul … ÎN ȚARA MINUNILOR este produs în cadrul Proiect 9. Teatru Românesc Contemporan, un program artistic derulat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în perioada 2021-2024 cu participarea regizorilor Leta Popescu, Cristian Ban și Adi Iclenzan.

Duminică, 6 martie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul AFTER LOVE (reprogramare a reprezentației anulate pe 27 februarie).

AFTER LOVE este o dramă de familie inspirată de filmul „L’Économie du couple” (Franța/Belgia, 2016), dramatizarea și regia: Eugen Făt, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în noiembrie 2021.

În distribuție: Cristina Uja Neagu (Maria), Aureliu Bâtcă (Andrei), Tamara Constantinescu (Mama Mariei), Dan Căpățână (Bătrânul), Oana Preda (Agent imobiliar, Musafir), Mihaela Lecca-Gorea (Musafir), Alexandrina Maria Neagu (Ioana), Codrin Bâtcă (Ștefan) și Jeana Lungu (Vocea judecătorului).

După 15 ani de căsnicie și doi copii, Maria și Andrei se află în plină criză de cuplu. Sentimente s-au diluat, rutina și epuizarea au luat locul bucuriei și încrederii, iar divorțul pare tot mai probabil. Căminul este acum scena unui război dureros și intim al resentimentelor și disperării. Mai există o șansă pentru cei doi sau mariajul lor a ajuns la final?

Spectacolul durează 105 minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Participarea la spectacole este permisă doar în baza unui Certificat Verde valid, care să ateste vaccinarea completă împotriva COVID-19, testarea cu rezultat negativ sau trecerea prin boală. Certificatul poate fi descărcat de pe https://certificat-covid.gov.ro. Purtarea măștii este obligatorie. Gradul maxim de ocupare a sălii este de 30%.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − twelve =