Trei spectacole în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
386

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni:

Sâmbătă, 8 iunie, ora 19.00, la Sala Mare(public pe gradene), pe scena gălățeană se va juca tragicomedia „Martiri”, un spectacol extrem de actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan, iar scenografia este semnată de Daniel Divrician.

„Mă preocupă tot mai mult universul adolescenței, atât ca o revizitare dintr-o perspectivă matură a propriei experiențe, dar și ca o chestionare a tipului de responsabilitate pe care adulții o au față de noile generații. Dincolo de responsabilitatea directă și evidentă a unui părinte, cred că există și o responsabilitate colectivă. A tuturor adulților față de toți adolescenții. Mă întreb ce se întâmplă atunci când nu reușim să le oferim tinerilor repere, direcții și modele care să îi ajute să gestioneze fragilitatea și confuzia inerente unei perioade de transformare. Rămân singuri. Ce se întâmplă când rămân singuri și cum va arăta lumea?” – Adi Iclenzan, regizorul spectacolului.

Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Duminică, 9 iunie, ora 11.00, la Sala Mare(public pe gradene), se va juca spectacolul „Angajați-mă!”

„Angajați-mă!” este o creație colectivă cu inserții din „Oleanna” de David Mamet, „Hamlet” de W. Shakespeare și „Pescărușul” de A.P. Cehov.

Comedie amară, auto-ironică, „Angajați-mă!” explorează condiția proaspeților absolvenți de actorie din România.

Spectacolul este nerecomandat minorilor sub 14 ani și conține lumini puternice.

Duminică, 9 iunie, ora 19.00, la Sala Mare, Teatrul Dramatic „Fani Tardani” Galați prezintă comedia „Bujor” de Doru Vatavului, regia: Leta Popescu, scenografia: Bogdan Spătaru, Muzica: Oana Hohade, Asistent Regie: Lavinia Eiler.

Textul acestui spectacol, semnat de Doru Vatavului, un tânăr autor dramatic, este scris special pentru trupa Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, iar cei 8 actori din distribuție sunt puși în valoare de regizoarea Leta Popescu.

Spectacolul este nerecomandat spectatorilor sub 16 ani.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” în luna iunie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.