Sute de elevi gălățeni vor învăța într-un corp de școală nou și modern. Primăria a finalizat construcția din Țiglina II

0
1011

Un proiect abandonat de fostele administrații, uitat în sertare ani în șir, dar mult promis în campaniile electorale, a fost pus în practică de primarul Ionuț Pucheanu, care a obținut fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru construirea de la zero a unui corp de școală în Galați.

Clădirea cu trei etaje, ridicată în campusul școlar ”Al. I. Cuza”, în cartierul Țiglina II, a fost finalizată, iar în viitorul apropiat sute de elevi vor învăța într-o școală nouă, dotată la standarde europene.

”Investim în educația copiilor! Am construit o școală modernă, la standarde europene, în campusul şcolar ”Al. I. Cuza”, astfel încât elevii și profesorii să aibă cele mai bune condiții. Clădirea are trei etaje, nouă săli de clasă și laboratoare complet dotate. Se fac ultimele lucrări la instalațiile electrice și cele de apă. Este vorba de un proiect ignorat ani la rând de fostele administrații, dar care a devenit realitate”, spune edilul Galațiului.

Noul corp de școală din Țiglina II, investiție care depășește patru milioane de lei, are nouă săli de clasă, laboratoare de fizică, biologie, chimie şi informatică.

Amintim că acesta este unul dintre cele şase proiecte de investiţii ale Primăriei municipiului Galaţi care au primit finanţare, în 2018, de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Proiectul, abandonat de fostele administrații, a devenit realitate datorită actualei conduceri a Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =