Se deschide Biblioteca Estivală în Grădina Publică din Galați

0
394

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” și Consiliul Județean Galați, cu sprijinul Primăriei municipiului Galați, organizează, în Grădina Publică, în perioada 17 iunie – 6 septembrie 2024, de luni până vineri, zilnic, de la ora 9.00 la ora 13.00 și de la ora 17.00 la ora 20.00, un program estival de vacanță dedicat tuturor categoriilor de public, dar în mod special copiilor și adolescenților, cărora dorim să le oferim, pe lângă Cluburile de vacanță, de la filiale, un mod plăcut de petrecere a timpului liber.

Pe lângă activitățile recreative și educaționale menite să le stimuleze celor prezenți curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse, vor fi oferite servicii specifice de bibliotecă, respectiv înscriere utilizatori, îndrumare și consultare bibliografică, restituire de documente.

Mai mult, în condițiile în care sediul central al Bibliotecii este închis pentru reabilitare energetică, urmare a importantei investiții pe care Consiliul Județean Galați o derulează în beneficiul Bibliotecii și al comunității implicit, gălățenii vor primi în continuare sprijin, zilnic, în cadrul Bibliotecii Estivale, pentru accesarea de servicii publice disponibile online, în cadrul proiectului „Servicii în sprijinul comunității”.

”Suntem nerăbdători ca, alături de partenerii și de voluntarii bibliotecii, să dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm și distrăm cu povești noi, jocuri interesante, activități de explorare, recitaluri și lansări de carte și alte manifestări dedicate cărții și lecturii publice.

Totodată vom pune la dispoziția publicului, prin intermediul Bibliotecii Estivale, o bogată literatură de loisir, cărți pentru copii, reviste, ziare, jocuri de societate, puzzle, jocuri de rol și jocuri interactive de tip șah, scrabble, rummy.

Îi așteptăm pe gălățeni la Biblioteca Estivală să se bucure de întâlnirile și surprizele pe care le-am pregătit pentru ei!”, au transmis reprezentanții BVAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.