Primarul Ionuț Pucheanu: ”Vom aloca mai mulți bani pentru Oțelul din sezonul viitor”. Dorinel Munteanu: ”Rămân la Oțelul”

0
365

Primarul Municipiului Galați a anunțat că municipalitatea va aloca mai mulți bani pentru Oțelul din sezonul viitor. Declarația a fost făcută în conferința de presă în care Ionuț Pucheanu a dat vestea mult așteptată de microbiștii gălățeni: construirea unui stadion nou la Galați.

„Cu siguranță va crește suma cu care susținem clubul Oțelul, mai bine spus performanțele echipei care aduc multă bucurie gălățenilor. Dacă sezonul acesta am alocat undeva în jur 850.000 de euro, pentru următorul luăm în calcul o alocare ce va depăși un milion de euro, dar nu cum mult. Și am găsit soluția legală astfel încât să nu mai depindem de votarea bugetului pentru a da bani la cluburi. Vom face alocări pe an competițional și nu pe an calendaristic ca până acum, astfel încât cluburile să nu rămână fără bani în primele luni ale anului”, a precizat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Tot în cadrul conferinței de presă, antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, a anunțat că și-a prelungit contractul cu clubul gălățean, cu încă un sezon.

„M-au tot anunțat pe la o mulțime de echipe. Rămân la Oțelul si după acest sezon. Mai am contract încă un an și vreau să continui proiectul de aici, care, spun eu, a dat rezultate. Se poate și mai bine și la acest lucru mă gândesc pentru următorul sezon. Dacă avem finanțarea corespunzătoare, stabilitate și liniște, putem să facem performanță, așa cum așteaptă suporterii, sponsorii și susținătorii noștri”, a declarat Dorinel Munteanu.

Foto: Sportul Ilustrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.