Premieră la Teatrul Dramatic

0
462

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul, în acest weekend, la întâia premieră a stagiunii estivale 2020. “Sâmbătă, 4 iulie 2020, la ora 21:00, în Curtea Interioară are loc premiera spectacolului LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, în regia lui Cătălin Vasiliu, cu o scenografie semnată de Daniel Divrician. Este prima producție concepută special pentru un spațiu de joc în aer liber și primul spectacol din repertoriul Dramaticului cu trei distribuții paralele. Distribuția de sâmbătă, 4 iulie 2020, este: Carmen Albu, Ciprian Brașoveanu. Durata spectacolului este de o oră și zece minute. Mai multe detalii despre această producție sunt disponibile aici.

Duminică, 5 iulie 2020, la ora 21:00, este programat spectacolul de improvizație I’M PRO SHOW, un show fără scenariu, dar încărcat de energie creativă și surprize comice. Își vor arăta măiestria în arta improvizației actorii: Vlad Ajder, Elena Anghel, Răzvan Clopoțel, Radu Horghidan, Adelin Ilie, Oana Mogoș și Florin Toma, acompaniați la pian de Vlad Damian. Durata spectacolului este de o oră și jumătate. Biletele la cele două spectacole pot fi cumpărate de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului.

Le reamintim spectatorilor faptul că purtarea măștii de protecție la spectacolele de teatru în aer liber este obligatorie, conform Ordinului 2.941/1.120/19 iunie 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii”, transmit reprezentanții Teatrului Dramatic.

Sursa citată mai precizează că “Vineri, 3 iulie 2020, la ora 19:00, vom transmite pe YouTube și pe Facebook un interviu cu Delia Gheorghe, sufleor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Sâmbătă, 4 iulie 2020, la ora 19:00, vom difuza pe YouTube și pe Facebook un interviu cu Mona Sandu, secretarul literar al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Duminică, 5 iulie 2020, tot la ora 19:00, vom difuza pe YouTube și pe Facebook un interviu cu criticul de teatru Doina Papp, selecționerul Festivalului Național de Comedie de la Galați la edițiile 2017, 2018 și 2019. Luni, 6 iulie 2020, de la ora 19:00, iubitorii de teatru vor putea viziona pe YouTube spectacolul MOARTEA LUI ESKROKOV, de A. V. Suhovo-Kobîlin, regia: Ion Sapdaru. Premiera spectacolului a avut loc pe 28 mai 2005. În distribuție: Cristian Gheorghe, Lucian Pînzaru, Ioan Creţescu, Petre Păpuşă, Svetlana Friptu, Gheorghe V. Gheorghe, Oana Preda, Carmen Albu, Ana Maria Ciucanu, Gabriel Velicu, Florin Toma, Dan Căpăţână, Grig Dristaru, Corina Căpăţână, Cristina Uja, Lidia Uja, Lică Dănilă, Liviu Petcu, Cristi Naum, Vlad Matei Ajder și Robert Neagoe. Spectacolul va putea fi vizionat timp de o săptămână, gratuit. Abonați-vă la canalul nostru de pe YouTube ca să nu ratați întâlnirile noastre online!”

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 5 =