Premieră la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
775

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă, pe 27 și 28 noiembrie 2021, la ora 19:00, în premieră, spectacolul AFTER LOVE după filmul „L’Économie du couple” (Franța-Belgia, 2016), în adaptarea și regia lui Eugen Făt.

Produs în perioada septembrie – noiembrie 2021, spectacolul prezintă un tablou comun de familie. După 15 ani de căsnicie și doi copii, Maria și Andrei se află în plină criză de cuplu. Sentimente s-au diluat, rutina și epuizarea au luat locul bucuriei și încrederii, iar divorțul pare tot mai probabil. Căminul este acum scena unui război dureros și intim al resentimentelor și disperării. Mai există o șansă pentru cei doi sau mariajul lor a ajuns la final?

„E o poveste de dragoste între doi oameni și etapele prin care ei trec după ce s-au căsătorit. Titlul reflectă ceea ce se întâmplă într-un cuplu după ce dispare euforia de la început, după ce apar copiii și cum încearcă protagoniștii să rezolve situația în care ei au intrat, criza în care ei au intrat. Discuțiile astea cred că sunt în orice familie, în orice casă, dar magia sau soluția la această problemă este cum reușești să treci peste ele sau cum reușești să le gestionezi”, declară regizorul Eugen Făt.

În distribuție, actorii Cristina Uja Neagu (Maria), Aureliu Bâtcă (Andrei), Tamara Constantinescu (mama Mariei), Dan Căpățână (Bătrânul), Oana Preda (Agent imobiliar și musafir) și Mihaela Lecca Gorea (Musafir). Vocea judecătorului îi aparține sufleorului Jeana Lungu. Copiii cuplului sunt interpretați de Alexandrina Maria Neagu (Ioana) și Codrin Bâtcă (Ștefan).

„Am luat copiii actorilor care joacă. Nu am vrut să iau copii neutri, doar că arată bine sau dau bine pe scenă. Am vrut ca implicarea emoțională să fie mai importantă decât look-ul și cum dau pe scenă”, afirmă regizorul Eugen Făt.

Scenografia este semnată de Daniel Divrician.

Spectacolul AFTER LOVE durează o oră și 45 minute.

Locurile la premieră sunt epuizate. Următoarele reprezentații ale spectacolului vor fi anunțate pe www.fanitardini.ro.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − five =